onsdag 2 december 2009

Fullt upp hos familjen Myrkrans

Nu var det återigen ett tag sedan vi gjorde några nya inlägg. Anledningen är att vi haft en massa annat nytt att tänka på.

Johanna började sitt nya jobb på CSN:s kontor i Falun i måndags. Det går kanon, hon känner redan att det blivit ett stort lyft för henne och hon njuter av att slippa pendla 12mil om dagen.

Jag letar jobb för fullt och har inte många lugna minuter över hemma med Mila. Det känns kul att få denna tiden med henne, det är ju en period som aldrig kommer igen.

Sedan är det ju alla förberedelser för flytten till Stråtenbo som börjar dra igång. Uppsägningar av diverse saker och timmvis av fantasier kring hur jag ska inreda garaget på bästa sätt :)

Lägger in lite blandade bilder på Mila från den senaste tiden. Hon är lite grinig nu för att hon har två stora framtänder på väg ut.




4 kommentarer:

Nathalie sa...

Vad kul att ni har fullt upp med roliga saker!=) Längtar till att komma upp o se ert nya boställe, men det dröjer nog till sommaren. Tyvärr får man säga, Mila har redan växt otroligt mycket sen sist. Hon är en vuxen liten tjej=) Kramar

Anonym sa...

Håller med Nathalie. Vad hon växer det lilla trollet. Hoppas att du snart får napp i ditt sökande efter jobb Kram mamma och farmor

Cornelia sa...

Lilla Mila är alltid lika söt. =) Vad roligtt att det går bra för Johanna på det nya jobbet och lycka till med dina jobbsökningar också kalle =) Kram Cornelia

Hanna sa...

Söt hon är tjejjan! :)