måndag 8 december 2008

De senaste dagarna

Nu är vår Mila 3 veckor gammal. Tiden går fort! Hon har redan hunnit växa ur sina första strumpor (fötterna har hon efter sin mamma) och flera pyamasar är redan lite trånga. Vi har vägt henne 2 gånger på BVC sedan födseln och hon har totalt gått upp drygt ett halvt kilo sedan hon föddes. Äta kan hon! Dubbelhaka och veck på låren kommer också!
Det som är något drygt är att hon har börjat skrika på kvällen. Hon är nöjd och glad och sover hela dagarna. Sedan, efter klockan fem ungefär sätter det igång och slutar inte förrän vid nio-tio. Förhoppningsvis håller det inte på så länge. Jag o K turas om med att försöka underhålla henne, men det enda som helt och hållet får henne tyst är att få henne att äta. Eftersom det är magen som spökar så sätter det igång igen efter det. Vi håller nu på att träna henne med napp, hon tycker inte att det är så kul och intressant, men det kommer förhoppningsvis.
Nätterna är helt okej, hon sover 3-4 timmar och vill sedan ha mat, är vaken i drygt 40-60 min och somnar sedan igen. Jag är trött, men tar igen det med sovmornar eller eftermiddagslurar.
I helgen var min syster här och hälsade på. Hon tog ledigt från jobbet på fredagen och passade på eftersom hennes ungar skulle till Tomteland med mormor och morfar. Hon har en bättre kamera än vad vi har och har fotat en massa så förhoppningsvis kommer något upp här. Hon gillar att scrapbooka så Mila blir nog förevigad på det viset så småningom. Helgen har varit kanon, lugn och skön, med jättefint sällskap! Tack syster!!
Livet rullar på här i Skara och vi längtar efter både jul i skåne och efter nyår i dalarna!

Inga kommentarer: