torsdag 25 december 2008

God fortsättning från Skåne

Nu är lilla familjen Myrkrans i Skåne. Vi kom hit i söndags och åker hem imorgon, fredag. Mila var väldigt duktig i bilen, sov nästan hela tiden, med matpaus på McD. Första natten här var jobbig. Kalles föräldrar hade eldat ordentligt och Mila, som är ganska värmekänslig tyckte det var jobbigt. Sen är hon ju inte van vid alla ljud, lukter och så mycket folk. Första kvällen skrek hon alltså i flera timmar. Jag hade också testat att börja äta lite mjölkprodukter. Vi vet inte om det var omställningen eller mjölken som gjorde att hon var ledsen. Efter första kvällen har det bara blivit bättre och bättre. Är också helt mjölkfri sedan i söndags igen.
Vi har varit och hälsat på Kalles kompis Daniel i Lund och träffat Kalles hela familj (de är rätt många om man säger så :-)).
Julafonen spenderades hemma hos Kalles föräldrar. God mat och många klappar till Mila, mest mjuka paket. Hon var kanon hela julafonen! Se bild på hennes kläder ovan, skitsöt!! Sov från klockan tolv till klockan fyra, genom hela julmiddagen. Vid julklappsöppningen var hon lite dåsig och sedan klarvaken. När hon sedan var vaken satt hon och tittade sig omkring och lyssnade till alla spännande ljud omkring sig. Hon är superdupersöt när hon är vaken, men jag är ju partisk. Vi gick och la oss ganska tidigt, vid elva efter en prommis runt Harlösa.
Juldagen har vi spenderat i Lund tillsammans med Daniel. Tog en riktig långpromenad efter en lunch på stan. Sedan lagade vi middag hemma hos Daniel. Det har varit en trevlig vistelse här!!

Inga kommentarer: