tisdag 11 augusti 2009

Snart 1500 besökare!

Snart 1500 besökare sedan april! Jag förstår inte riktigt vilka det är som är inne o kikar så ofta... Vilka är ni??

Här har dagarna äntligen lugnat ner sig efter en hektiskt semester. Vi har haft folk här i princip hela semestern, när vi inte har varit iväg vill säga. De som kommit och hälsat på är såna där som man aldrig träffar eftersom de bor långt bort, men man saknar när de inte är här. Vi har med detta inte träffat de vänner som bor här i Falun, men det får vi ta på helgerna nu under hösten.

M är konstant grinig nu för tiden. Hon är arg för att hon vill göra mer saker än hon kan (krypa och gå och springa), hon är arg för att det poppar upp tänder hela tiden (kanske inte hela tiden, men det är ingen vila emellan verkar det som) och så är hon arg för att det bara är tråkiga mamma hemma igen. Detta gör att jag kanske inte är den muntraste heller.

Vi har fått hem ena katten också. Yamma, som bott hemma hos syster blev mobbad och har fått flytta hem till oss. Synd, eftersom syster kunde ge henne en bättre utemiljö, men vi får se hur det går för henne. Nu är hon supernöjd med att bara sova och äta, vilket hon gjort i 2 dygn.

Vi har även börjat kika på hus lite smått, varit på några visningar och bjudit på ett som vi inte fick. Har ju lite krav, många rum (pysselrum måste jag ha!), garage och bra trädgård, förskola, skola etc, allt för under millen förhoppningsvis. Ett renoveringsobjekt med andra ord.

1 kommentar:

Anonym sa...

Jag tror att det finns ett hus för er också frågan är bara var?? och när och för er helst i morgon.
Kram från mormor som jobbar mycket o just nu inte kan hjälpa till med lekstunder.