torsdag 26 februari 2009

Fredag??

Idag tog Mila sovmorgon. Kalle är ledig idag eftersom vi ska åka till Falun och gick upp med henne vid sju-halvåttatiden. Jag fick sova lite längre! Så skönt!!!
Idag blir det babysim och sedan direkt iväg Jag och Kalle och en killkompis ska se Opeth ikväll. Mormor och morfar ska vara barnvakt.
Februaribilder kommer inom kort, ska bara gå igenom dem. Laddade ner drygt 400 bilder igår från kamera. Gissa vem som mest var framför kameran??

Så roligt att det är så många som kommenterar, visste inte hur mycket folk som är inne och läser!

4 kommentarer:

Anonym sa...

Mila, antar jag. Riktig liten linslus. Men så söt som hon är så är det inte konstigt :)

Anonym sa...

Jag instämmer med föregående skrivare.Hoppas att ni får det kul i Falun. Hälsa mormor och morfar från oss i Harlösa.Naturligtvis stor kram till sockergrynet.Ett ord Kalles mormor tilltalade sina små barnbarn ibland. Kram till er alla .Farmor och farfar

Anonym sa...

Hoppas att ni får kul! Och vem kan motstå att fotografera en sån sötnos som Mila?=) (varenda gång vi ser nya bilder på henne så säger vi "så söt hon är, o så mkt hår!" längtansfullt, det är få förunnat:P Hon har redan växt om stackars Olivia!)Sen verkar hon ha ett fint skratt - ser fram emot att höra det i vår!=) Kramar

Sarah sa...

Hej på er!
Vad söt hon är, hur många månader är hon nu?
kram sarah